Bilglas priser

Hvis du skal have udskiftet en eller flere ruder i din bil, er det selvfølgelig ikke gratis. Det er dog svært at give et konkret svar på, hvad det koster at få skiftet en rude i din bil.

Der er nemlig stor forskel på, hvad det vil koste at få udskiftet henholdsvis en for-, side- og bagrude. Det kan dog afsløres, at det er klart dyrest at få skiftet en forrude. At få udskiftet en side- eller bagrude er selvfølgelig ikke billigt, men det er billigere, end at få udskiftet en forrude.

Står du over for at skulle udskifte en rude i din bil, er det vigtigt, at du ikke blot vælger det første tilbud, du modtager. Derimod skal du sørge for at indhente flere tilbud fra forskellige værksteder. Der er nemlig stor forskel på, hvor godt de tager sig betalt.

Hvad koster det at skifte ruder i bilen?

Som angivet tidligere, er det ikke muligt at give et konkret svar på, hvad det koster at skifte ruder i din bil. Det handler naturligvis særligt om, at der er stor forskel på, hvad det koster at få udskiftet en forrude, en forrude eller en bagrude.

At få skiftet en forrude kan koste helt op til 10.000 kr., men det er selvfølgelig gældende for hverken en bag- eller siderude. Derfor bør der ingen tvivl herske om, at det er dyrest at få udskiftet en forrude. Det er desuden gældende, uanset hvilken bil du kører i.

I og med, at det ikke er muligt at give et konkret svar på, hvad det koster at få skiftet ruder i din bil, er du nødt til at indhente en række tilbud. Det er den eneste måde, hvorpå du kan få et indblik i, hvad det vil koste. Det gør sig gældende, uanset hvilken rude, der skal skiftes.

Ikke altid nødvendigt at skifte ruden

Hvis du har fået et stenslag e.l., kan det være nærliggende at tro, at du skal have skiftet din rude. Det er dog ikke altid, at det faktisk er nødvendigt, da der findes værksteder, der kan reparere ruden. Derved undgår du at udskifte det hele.

Ikke nok med, at det er et hurtigere indgreb, da det sjældent tager mere end 30 minutter, er det også markant billigere. Derfor bør der ikke herske tvivl om, at det vil være en klar fordel, hvis du kan nøjes med at få repareret stenslaget.

Som følge af dette, rådes du også til at undersøge, om det er muligt at reparere ruden, før du betaler i dyre domme, for at få den skiftet. Faktisk er det muligt at få repareret et stenslag for blot 3-400 kr. Det må siges at være en markant besparelse i forhold til flere tusinde kroner for en ny rude.

Forskel på kvaliteten af ruder

Ender det med, at du skal have skiftet en eller flere ruder i din bil, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der er forskel på kvaliteten af ruderne. Af denne grund er det heller ikke alle ruder, der rent faktisk er værd at få monteret i din bil.

Når du har bedt om en række tilbud på at få skiftet ruden i din bil, bør du derfor også undersøge, hvilken type rude, der er tale om. Du skal nemlig være sikker på, at kvaliteten af ruden er i top. Det vidner også om vigtigheden af altid at nærlæse sine tilbud.

Hertil bør det også nævnes, at det ikke er alle forrude, der er ens, når det kommer til den teknologi, der er enten installeret i eller de er kompatible med. Hvis du har en bil med bl.a. regnsensor, vognbaneassistent, headup-display e.l., vil det som regel være dyrere at få skiftet din forrude, da den nye rude skal kalibreres til alle disse funktioner og teknologier.

Derfor kan man heller ikke blot vælge en vilkårlig rude, hvis man skal have udskiftet forruden på din bil.

Vigtigt at få flere tilbud

Står du over for at skulle have skiftet en eller flere ruder i din bil, er det vigtigt at få flere tilbud fra forskellige værksteder. Det kan virke som en fin løsning, at du blot vælger et værksted, der virker til at have en god pris. Faktum er dog, at du ikke kan vide dig sikker på, at det er en god pris.

Hvis du vil være sikker på, at du får en god pris på det arbejde, der skal udføres, er du nødt til at have flere tilbud at vælge mellem. Formålet med at indhente flere tilbud er nemlig, at du sammenligner dem med hinanden, hvorefter du kan udvælge det bedste af dem.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke tøver med at indhente flere forskellige tilbud, uanset om det er en for-, side- eller bagrude, der skal skiftes i din bil.