Eftermontering af fartpilot

eftermontering af fartpilot

Er du en af mange danske bilejere, som dagligt eller ugentligt køre mange kilometer på landevej og motorvej? Trænger du også til at slappe lidt af i speederfoden ind imellem, eller kunne du tænke dig at spare lidt på brændstoffet?

Med eftermontering af fartpilot i din bil vil du kunne opnå netop disse fordele, og du kan få mest muligt ud af din bil og dine penge.

Hvor skal du så gå hen for at få den bedste pris på eftermontering af din fartpilot? Og hvilke øvrige fordele er der ved den lille hjælper? Det ser vi nærmere på i denne guide.

Få 3 gratis tilbud på eftermontering af fartpilot

Sådan sparer du penge på værkstedsregningen

For at få det bedste tilbud på eftermontering af autopilot, skal du sørge for at sætte din opgave i udbud og lade flere forskellige værksteder byde ind.

Dette sætter leverandørerne i konkurrence blandt hinanden, hvormed bl.a. prisen presses nedad til fordel for dig.

Du kan kontakte værksteder og indhente tilbud selv – hvilket kan tage lang tid – eller du kan lade en online tilbudstjeneste klare opgaven for dig kvit og frit.

Den største tilbudstjeneste inden for eftermontering af fartpilot og andre autorelaterede opgaver i Danmark hedder Autobutler.dk. De har allerede hjulpet over 400.000 andre bilejere med at spare penge på værkstedsregningerne og få den helt rigtige mekaniker til deres opgave.

Sådan bruger du Autobutler

Det er nemt og hurtigt at anvende Autobutlers tilbudstjeneste. Det eneste du skal gøre er at følge nedenstående 4 trin:

  1. Klik ind på siden via linket her
  2. Udfyld de nødvendige felter med informationer, herunder en detaljeret beskrivelse af din opgave
  3. Send opgaven ind, og lad Autobutler.dk sætte den i udbud blandt deres kvalitetsgodkendte værksteder
  4. Modtag op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på din eftermontering af fartpilot, og vælg det bedste for dig

Du kan til enhver tid takke nej til alle tilbuddene, hvis du i mellemtiden har fundet et bedre alternativ eller fortrudt – det er uforpligtende og koster dig ingenting.

Fordele ved fartpilot i bilen

En fartpilot kan have mange fordele, både for dig som chauffør og for dit forbrug af brændstof.

Først og fremmest kan fartpiloten indstilles til at holde en bestemt fart hele tiden – f.eks. 80 km/t på landevej eller 110/130 km/t på motorvej, uden at du konstant skal holde højre fod halvt nede på speederen.

Det er ren komfort, og på de relativt korte strækninger, vi har i Danmark, er det guld værd, da du aldrig kommer til at køre så langt herhjemme, at fartpiloten virker søvndyssende.

Dernæst kan en god fartpilot være med til at spare dig for mange penge, da du ikke hele tiden skal gasse op og ned for at ramme fartgrænsen lige bagi.

OBS: Det kan være en fordel at køre 110 km/t på motorvej med fartpilot frem for 130, da den øgede vindmodstand kræver meget energi og derfor meget brændstof. Afhængig af vejret kan den lille stigning faktisk øge vindmodstanden med op til 20%, så her er der en del benzinpenge at hente.