Ford service pris

Få 3 gratis tilbud på din mekanikeropgave

Det er ikke gratis at få udført et service af din bil. Omvendt behøver det dog heller ikke at være dyrt. Mange tror, at det koster i dyre domme at få serviceret sin bil, men det skyldes ofte, at de ikke undersøger deres muligheder.

Du kan nemlig finde rigtig mange værksteder rundt omkring i Danmark, der kan servicere din bil. Det gør sig naturligvis gældende, uanset om du kører i en Ford, Porsche eller Land Rover. Hvis du kører i en Ford, kan du blot glæde dig over, at der er endnu flere muligheder at vælge mellem.

Der findes nemlig et stort antal værksteder, der er i stand til at servicere biler fra Ford. Derfor har du rigtig mange valgmuligheder, hvis du står over for at skulle have serviceret din bil. Husk dog, at de mange værksteder ikke har samme priser, hvorfor der kan være markant forskel på priserne hos det ene og det andet værksted.

For at sikre, at du ikke ender med at betale overpris for dit serviceeftersyn, er du derfor nødt til at indhente flere tilbud. Det behøver du heldigvis ikke at gøre på manuel vis, hvilket ville være både besværligt og tidskrævende, da der findes værktøjer, der kan gøre det på mere effektiv vis.

Få nemt tilbud på serviceeftersyn med Autobutler

Står du over for at skulle indhente tilbud på serviceeftersyn af din bil fra Ford, er det en god idé at bruge Autobutler. Det er en dansk tilbudstjeneste, der er udviklet netop med det formål at gøre det nemt og effektivt at indhente tilbud fra danske værksteder.

Faktisk er det muligt at indhente tilbud på ganske få minutter, hvis du benytter dig af deres tjeneste. Du skal nemlig blot udfylde en formular, hvori du angiver dine kontaktinformationer og en nærmere beskrivelse af din opgave.

Når du har gjort dette, bliver din opgave sendt i udbud. Her kan værkstederne byder ind på den, og det betyder, at de byder i direkte konkurrence med hinanden. At de gør det, er faktisk en klar fordel for dit vedkommende, da det som regel resulterer i bedre priser.

I de fleste tilfælde ender Autobutler med at spare deres brugere for mellem 20 og 40 % på deres værkstedsregning. Bruger du denne tjeneste til at indhente tilbud, er det derfor ikke blot nemt for dig. Du er også næsten sikret, at du ender med at spare penge.

Hvad koster et serviceeftersyn af en bil fra Ford?

Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at der er stor forskel på, hvad det koster at få udført et serviceeftersyn af en bil fra Ford. Det er der flere årsager til, men det handler dog især om, at alle værksteder har friheden til at fastsætte deres egne priser.

Hos Autobutler har de dog taget et nærmere kig på de tilbud, der er givet via deres platform. Ud fra disse har de regnet på, hvad den gennemsnitlige pris, som lyder på 2.491 kroner. Du kan derfor forvente, at du får en pris, der befinder sig i dette prisleje.

De skriver dog også, at der er stor forskel på de tilbud, der er givet via deres platform. Der er nemlig set priser, der varierer fra blot 1.899 kroner op til 3.207 kroner. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at der er stor forskel på priserne.

Mange faktorer har indflydelse på prisen

Når du skal have udført et service af din bil, er det vigtigt, at du er klar over, at der er en lang række faktorer, der har betydning for prisen. Netop derfor vil du også opleve, at der er stor forskel på de tilbud, du ender med at modtage.

Først og fremmest er der stor forskel på, hvor godt de enkelte værksteder tager sig betalt. Derfor vil du også modtage vidt forskellige priser. Dog er der også forskel på, hvad deres service indeholder, hvilket også er noget, der har stor indflydelse på prisen

Ydermere skal det også gøres klart, at der er forskel på, hvad det koster at servicere de forskellige modeller fra Ford. F.eks. vil det som udgangspunkt være dyrere at få serviceret en Ford Mustang, end det vil være at få serviceret en Ford Fiesta eller en Ford Ka.

Er det et krav, at værkstedet er autoriseret?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange, der tror, at det er et krav, at man vælger et værksted, der er autoriseret. Det er dog meget vigtigt, at det er gjort klart, at det ikke er tilfældet. Du kan nemlig sagtens få serviceret bilen på et værksted, der ikke er autoriseret.

Faktisk kan det sommetider godt betale sig at vælge et værksted, der ikke er autoriseret. Det skyldes, at der er mange autoriserede værksteder, der udnytter deres autorisation til at kræve højere priser for det udførte arbejde.

I og med, at det gør sig gældende, er der bestemt ikke nogen grund til at undlade at indhente tilbud fra værksteder, der ikke er autoriserede Ford-værksteder. Faktisk kan det vise sig at være en rigtig god idé, da du kan ende med at spare mange penge, ved at gøre dette.

Vigtigt at få din bil regelmæssigt serviceret

Ikke alle er klar over, at det er uhyre vigtigt, at man regelmæssigt får sin bil serviceret. Det gør sig gældende, uanset om du kører i en bil, der er tre år gammel eller 15 år gammel. Bliver din bil ikke serviceret med jævne mellemrum, kan det ende med at få store konsekvenser.

Det er nemlig ofte i forbindelse med et serviceeftersyn, at mekanikeren kan opdage, at der er små fejl og mangler, der skal rettes op på. Ved at få styr på dem med det samme, kan du tage dem i opløbet, fremfor når de allerede har skabt større problemer.

Det handler dog også om, at det medfører, at din bil kører bedre og mere sikkert. Under alle omstændigheder bør du derfor ikke tøve med at sende din bil til serviceeftersyn, hvis det er ved at være tid til at få det gjort.