Uncategorized

Hvis du smækker dig ude fra bilen, hvor får du så hjælp fra?

autolåsesmed
Written by soeren

Det fleste af os ved præcist hvad der skal ske hvis man smækker sig selv ude fra sin lejlighed eller sit hus, man går online på Google og søger ”låsesmed” og bestiller akut låseservice. Det færreste af os har dog hørt begrebet autolåsesmed. Det er ligeledes en god ting at kende, specielt hvis man er kommer til at smække sig ude af sin bil eller har brug for en ny bilnøgle.

En autolåsesmed kan det som en almindelig låsesmed kan, men arbejder med bildøre i stedet for døre på bygninger

En autolåsesmed arbejder til dagligt med oplukning af bildøre, bilnøgler eller nye låsesystem på biler i fabrik eller på et værksted. Bilnøgler ser i dag meget anderledes ud i forhold til nøglerne til vores døre. Udviklingen på låse og nøgle til biler har de seneste 20 år eksploderet. Bilnøgler der produceres i dag, produceres som chip i en beholder med software der spiller sammen med softwaren i bilen. I dag er det sjældent man ser en ny bil med en klassik mekanisk nøgle.

Denne udvikling stiller større krav på en autolåsesmed og at han eller hende har de rette maskiner til at kunne producere nye nøgler til mange forskellige bilmærker. Derfor er prisen på en bilnøgle i dag, noget højere end prisen på en gammel og ”almindelig” husnøgle.

Sådan finder du en autolåsesmed

Hvis du ikke kender en autolåsesmed og ikke ved, hvad du skal gøre, når du smækket dig ude fra din bil så kan du altid starte med at gå ind på Google og søge efter ”autolåsesmed”, forhåbentligt findes der en autolåsesmed i dit lokalområde. Hvis du bor på Sjælland, så kan du f.eks. kontakte Norh Sikring. De har en autolåsesmed med bilmekanisk uddannelse tilknyttet firmaet, Norhs autolåsesmed laver både bilnøgler samt åbner biler op i Storkøbenhavn.

About the author

soeren

Leave a Comment