Polering af bil pris

Føler du, at din bil trænger til en polering? I så fald er det vigtigt, at du ikke tøver med at overlade det til en professionel.

Rigtig mange tror, at det er en ganske simpel opgave, hvorfor de kaster sig ud i det på egen hånd. Når de først får kastet sig ud i det, finder de hurtigt ud af, at det bestemt ikke er nemt at opnå et flot resultat. Derfor rådes man også til at overlade det til en professionel.

Har du gjort dig tanker om at gøre dette, vil du sandsynligvis gerne vide, hvad det koster. Desværre er det dog ikke helt så ligetil at svare på.

Polering af bil: Hvad koster det?

Hvis du skal have poleret din bil, kan du forvente en pris på mellem 2.000 og 4.000 kroner. Prisen kan selvfølgelig variere en del, da der er mange faktorer, der har indflydelse på prisen for dette arbejde.

Blandt andet afhænger det meget af, hvilken stand din bil er i. Samtidig er der også forskel på, hvor grundig en polering, der er tale om, Begge dele er selvfølgelig noget, der har afgørende indflydelse på prisen for poleringen.

Det ændrer dog ikke på, at du kan forvente at skulle af med mellem 2.000 og 4.000 kroner. Hvis du stiller meget høje krav, hvis det haster, eller det er en stor bil, kan det dog ende med at blive dyrere end 4.000 kroner.

Prisen gør, at det ikke kan betale sig at gøre det selv

Til trods for, at det kan virke tiltalende at gøre det selv, er det ikke værd at gøre. Selvom mellem 2.000 og 4.000 kroner er mange penge for de fleste, er det dog en pris, der medfører, at det ikke kan betale sig at stå for det selv.

Det er der flere årsager til, men det handler særligt om, at du ikke selv får et lige så godt resultat. Derfor er det bedre at betale sig fra det, hvilket særligt fremhæves af, at det ikke er dyrere, end det er angivet herover.

I mange tilfælde vil du også kunne få en pakkeløsning, hvor du både får poleret og rengjort din bil. Det vil selvfølgelig betyde, at den ikke blot står som en ny bil udvendigt, men også inde i kabinen. Det vil derfor virke som om, at det er en helt ny bil, du henter.

Hvis du bliver tilbudt dette, kan det være en god idé at acceptere tilbuddet. Du får nemlig en grundig kabinerengøring, en god bilvask og en afsluttende polering. Netop derfor kan du være sikker på, at bilen kommer til at se ud, som var det en helt ny bil.

Hvordan bliver min bil poleret?

Når du får en professionel til at stå for poleringen af din bil, vil det altid starte med en rengøring. Han eller hun skal nemlig være sikker på, at den er helt ren, inden polering sættes i gang. Dermed er alle fejl synlige og et bedre resultat vil kunne opnås med arbejdet.

Når bilen er blevet vasket og tørret af, vil han eller hun undersøge, om der er ridser, pletter eller øvrige skader i lakken. Hvis det viser sig at være tilfældet, vil disse nemlig kræve lidt ekstra opmærksomhed af vedkommende, der udfører arbejdet.

Herefter vil der blive sat gang i poleringsarbejdet. Til dette vil der særlig blive brugt en maskine, der er særligt udviklet til arbejdet. Samtidig vil der også blive poleret med et effektivt polermiddel, som fjerner et meget tyndt lag af bilens klare lak.

Det er en fordel, at der bliver brugt både polermaskine og polermiddel. Det sikrer nemlig ikke kun, at bilen kommer til at skinne, som var den ny. Det sikrer også, at en stor del af de små ujævnheder, der er i lakken, ender med at blive udbedret.

Bliver pudset til sidst

Til sidst vil vedkommende, der står for at udføre poleringen, pudse lakken. For at runde helt af, vil der også blive tilført et godt lag voks, og det er selvfølgelig ikke uden grund. Der er nemlig op til flere fordele forbundet med at tilføre et sådant lag voks til sidst.

Det handler primært om, at det er denne voks, der medfører, at bilen bliver mere hårdfør overfor skidt, vand og støv. Det er naturligvis en markant fordel, da det vil medføre, at din bil fremstår pæn og velholdt i længere tid. Derfor vil der også gå længere tid, inden en polering igen er nødvendig.

Ovenstående vidner også om, at der er mange skridt, man skal igennem, når man polerer en bil. Derfor er det også bedst at overlade det til en professionel, så du er sikker på et godt resultat. Selvom det koster en vis sum penge, er det oftest hver en krone værd.