Bilferie

Sådan kommer du billigt på bilferie

bilferie afbudsrejse
Written by soeren

Drømmer du om en bilferie, men er træt af at det altid skal være så dyrt? Når man vælger en ferie, hvor man hele tiden skal køre til nye destinationer, kan det godt komme til at koste rigtig mange penge i benzin, og selvfølgelig også penge for de hoteller du har tænkt dig at bo på.

Men det behøver faktisk ikke at være dyrt at komme på bilferie, og lige her kan du se, hvordan du kan komme på bilferie, uden at det kommer til at koste en bondegård.

Tag et telt med

Det er ofte billigere at betale for at bo i et sommerhus eller hotel i en uge fremfor en enkelt nat, og derfor vil man typisk bruge rigtig mange penge, hvis man på sin bilferie skal finde et nyt hotel at sove på hver eneste nat.

Alle disse penge kan du spare ved i stedet for at tage et telt med og altså sove i telt hver nat. Så skal du ikke køre efter dyre hoteller men blot kigge efter campingpladser eller lignende, hvor det er billigt at sætte telt op. Her er der altså rigtig mange penge at spare, og så er det faktisk også rigtig hyggeligt at sove i telt. Og tit vil man også møde en masse spændende mennesker på disse teltpladser.

Planlæg din rute

Når du skal på en bilferie, hvor du har tænkt dig at se en masse ting og køre rundt mange forskellige steder, vil man selvfølgelig også skulle bruge en masse penge på benzin. For at spare lidt penge kan du også vælge at planlægge din rute grundigt i forvejen, da det faktisk kan spare dig for en masse penge.

Hvis du tager det lidt, som det kommer, vil du ofte ende ud i at køre en masse omveje, fordi du ikke har et overblik over, hvor du skal hen, og hvilken rute det giver mest mening at følge. Ved at forberede det på forhånd kan du altså gøre, at ruten giver mere mening, og at du ikke kommer til at tage for mange omveje.

Find billige afbudsrejser og lej en bil

Hvis du har tænkt, at din bilferie skal foregå et sted, som ikke ligger så tæt på Danmark, eksempelvis Portugal eller Spanien, hvor det selvfølgelig også er muligt at køre ned, kan du typisk spare nogle penge ved at finde en afbudsrejse i stedet for.

Så har du en base på et hotel, hvor du så kan leje en bil og køre forskellige steder hen. Du kan eksempelvis finde afbudsrejser her og se, om der er et sted, hvor du godt kunne tænke dig at køre rundt og udforske området.

About the author

soeren

Leave a Comment