Tandrem pris

tandrem pris skiftHvad er en god pris på en ny tandrem og ikke mindst: Hvad koster udskiftning af tandremmen? Det kigger vi nærmere på i denne guide, hvor du både får priseksempler og gode råd til at få den bedste pris på udskiftningen.

Skift af tandrem pris – Hvad koster det?

Prisen for at udskifte en tandrem er relativ høj, om end selve remmen ikke koster særlig meget. Grunden til dette er, at selve udskiftningen er forholdsvis besværlig og dermed tager noget tid for mekanikeren.

Derfor kan det være en god ide at bruge tid på ta finde det bedste tilbud blandt automekanikerne – mere om det om et øjeblik.

Få 3 gratis tilbud på skift af tandrem

En gennemsnitlig skift af tandrem-pris ligger et sted mellem 3.000 og 6.000 kroner afhængig af modellen og valg af værksted. Prisen vil også afhænge af om du i samme omgang skal have udskiftet din vandpumpe, som mange mekanikere typisk vil anbefale, da den som regel alligevel skal fjernes for at komme til selve tandremmen.

Da det typisk koster en del tusinde kroner at få skiftet tandremmen, bør du bruge tid på at få den bedst mulige pris på opgaven. Det kan du gøre på følgende måde…

Sådan får du den bedste pris på udskiftning af tandrem

Au2guiden.dk anbefaler: Den bedste metode til at få det skarpeste tilbud på udskiftning af tandrem er at indhente forskellige tilbud og sammenligne disse med hinanden.

Det kan dog hurtigt blive en tidskrævende opgave, hvis du selv skal stå for den. Derfor anbefaler vi, at du bruger en gratis tilbudstjeneste såsom Autobutler.dk.

På Autobutler.dk kan du gratis og uforpligtende indhente op til 3 tilbud på skift af tandrem (og andre værkstedsopgaver for den sags skyld). Når du har modtaget tilbuddene, kan du vælge det mest fordelagtige eller afvise alle 3 – fuldstændig uforpligtende.

Prisen presses ned til fordel for dig, fordi værkstederne konkurrerer internt om at overbevise dig om at vælge dem – og netop prisen er et af deres foretrukne konkurrenceparametre.

Hvornår skal jeg skifte tandrem?

Det vil fremgå af bilens servicehæfte, hvor tit du skal have skiftet tandrem. Det vil enten være efter x-antal kilometer kørt eller efter x-antal år. Selvom du ikke kører meget, kan tandremmen nemlig stadig blive mør over tid.

Det varierer meget fra model til model, om du skal skifte efter f.eks. 90.000, 120.000 eller sågar 250.000 km. Ligeledes om det skal være efter 4, 6 eller 8 år.

Viden om bilens tandrem: Tandremmen er med til at holde komponenterne i bilens motor i synkronisering. Den er med andre ord en vigtig del af motoren og er med til, at den fungerer og ikke går i stykker. Derfor er det vigtigt, at din tandrem er i orden, ikke er flosset, og i det hele taget ikke er ved at gå i stykker.